Tapahtumat / TuMP Piikkiralli 2013

3.5.2013 16:00 - 5.5.2013 12:00
Turku / TuMP Kämppä
Turussa rallitetaan nuorten motoristinalkujen kesken taas perinteisesti toukokuussa! Piikkiralli saa taas tänä vuonna jatkoa, kun uudella Turun Moottoripyöräilijät ry:n "Kämpällä", Turun Kärsämäessä vanhaa Leafin karkkitehdasta vastapäätä, starttaa 3.5.2013 Piikkiralli 2013!

Tämänkaltaisia miittejä ei Suomessa montaa ole, joten paikalle kannattaa tulla vaikka vähän kauempaakin! Piikkiralli sisältää tänä vuonna yhteisajeluja, esittelyjä, rompetorin sekä luonnollisesti mukavaa yhdessäoloa rennossa motoristihengessä!

Ja kuten tavallista, ILMAN SISÄÄNPÄÄSYMAKSUA!

Vuoden 2013 teemana on Brainstorm, eli tulkaa yksin tai porukalla kertomaan, mitä mopo- ja moottoripyöräkokoontumisissa pitäisi tehdä, että mukaan saataisiin entistä enemmän nuoria pitämään hauskaa! TuMPin hallituksessa on nykyisin jo liuta nuoria motoristeja ja me otamme mielellämme ideat vastaan ja pyrimme tekemään ne mahdollisiksi!

Piikkirallin tiedote ilmoittautumisohjeineen löytyy nyt TuMPin nettisivuilta. Ennakkoilmoittautuminen ei luonnollisesti ole pakollista, mutta suotavaa etenkin jos haluaa yöpyä pelipaikalla tai varmistaa pääsynsä perjantai-illan biljardimittelöihin.

Ohjelmaa on tänä vuonna enemmän kuin koskaan aikaisemmin, tsekkaa tarkemmat tiedot TuMPin nettisivuilta ja Facebookista! Tervetuloa Turkuun!

Albumeja

Ei albumeja

Kuvia

Ei kuvia

Videoita

Ei videoita