Tapahtumat / Grand Pappa 2012 Drag Race Nationals

11.8.2012 12:00 - 12.8.2012 12:00
Kalajoki / Hiekkasärkät
Muistathan, että Grand Pappa 2012 Drag Race Nationals on jo ihan nurkan takana! Vielä ehdit mukaan kisaamaan tähän Suomen, ehkä jopa koko maailman hauskimpaan kiihdytysajotapahtumaan. Mistään turhasta kissanristiäisestä ei ole kyse, sillä täällähän taistellaan maailmanmestaruuksista! Varmista siis, että tuleva maailmanmestari sijaitsee ajoneuvosi ohjaustangon ja penkin välissä! Kisaajia onkin kertynyt jo kiitettävä määrä, mutta vielä riittää tilaa nopeimmille!

Kilpailuluokkia on yhteensä kahdeksan mopoille ja uutuutena kolme luokkaa ajettaville ruohonleikkureille sekä kaksi mönkijöille.

Tarkemmat määritelmät luokille löydät täältä:

Moporyhmät: http://grandpappa.fi/index.php/drag-race/mopot
Leikkuriryhmät: http://grandpappa.fi/index.php/drag-race/leikkurit
Mönkijäryhmät: http://grandpappa.fi/index.php/drag-race/moenkijaet

Osallistumismaksu on 20e, ja voit osallistua useampaankin luokkaan samaan hintaan. Ilmoittautumisaika 9.8.2012 mennessä.

Toimi nopeasti, sillä jälki-ilmoittautuminen 10.8. alkaen maksaa 40e.

Tapahtuma on lauantaina 11.8.2012 12:00 Kalajoen lentokentällä Hiekkasärkillä.

Tapahtuma-alueella voit myös majoittua teltoin, asuntovaunuin tai matkailuautolla. Tapahtuma-alueen majoitus on mahdollista vain kilpailijoille, jäsenillemme ja ennakkolipun ostaneille. Hinta on huokea 15? aikavälille 10.8.2012 klo: 18:00 - 12.8.2012 klo 12:00. Alueella on vartiointi.

Lisätietoa (Kisainfo / ilmoittautumislomake) http://grandpappa.fi/index.php/ilmoittaudu

Tiukan kisan päätteeksi on aika heittäytyä viihteelle. Tanakasta musiikillisesta tarjonnasta vastaa Kotiteollisuus, Negative, Doom Unit, Battle Beast, Sarca... Löytyy myös rompetoria, myyntipaikkoja, puuhaa lapsille ja vaikka mitä muuta!

Nyt ripeästi kytkintä luistattamatta ilmoittautumaan!

Nähdään Kalajoella!

http://www.grandpappa.fi

Albumeja

Ei albumeja

Kuvia

Ei kuvia

Videoita

Ei videoita